ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 食文化研究
  2. 第2号

粉末ダイコン葉摂取がラットの生理機能に及ぼす影響

https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/46
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/46
4fdc0b50-22b1-4dc6-a981-bc888ee8fe97
名前 / ファイル ライセンス アクション
shokubunka02-01.pdf 本文 (1.6 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-10-19
タイトル
タイトル 粉末ダイコン葉摂取がラットの生理機能に及ぼす影響
タイトル
タイトル Physiological Effects of Japanese Radish Leaves Powder in Rats
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 ダイコン葉
キーワード
主題Scheme Other
主題 血糖値
キーワード
主題Scheme Other
主題 脂質代謝
キーワード
主題Scheme Other
主題 体重増加抑制
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Japanese radish leaves
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 blood glucose level
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 lipid metabolism
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 prevent body weight gain
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 伊佐, 保香

× 伊佐, 保香

WEKO 48

伊佐, 保香

ja-Kana イサ, ヤスカ

Search repository
西里, 奈緒子

× 西里, 奈緒子

WEKO 49

西里, 奈緒子

ja-Kana ニシザト, ナオコ

Search repository
伊藤, 成美

× 伊藤, 成美

WEKO 50

伊藤, 成美

ja-Kana イトウ, ナルミ

Search repository
古枝, 亜依

× 古枝, 亜依

WEKO 51

古枝, 亜依

ja-Kana フルエダ, アイ

Search repository
若山, 真依

× 若山, 真依

WEKO 52

若山, 真依

ja-Kana ワカヤマ, マイ

Search repository
川田, 憲司

× 川田, 憲司

WEKO 53

川田, 憲司

ja-Kana カワダ, ケンジ

Search repository
三嶋, 智之

× 三嶋, 智之

WEKO 54

三嶋, 智之

ja-Kana ミシマ, トモユキ

Search repository
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 An animal study was conducted on functions of Japanese radish leaves. Changes in metabolites of carbohydrate, lipid, and protein were compared between a control group and a leaf group that consumed a feed with powdered Japanese radish leaves added at 10% for 6 weeks. Body weight gain was significantly suppressed in the Japanese radish leaves group. No clear effect was found on lipid metabolite changes in blood plasma. However, casual blood sugar showed significantly lower level in the Japanese radish leaves group. In addition, tissue examination showed no significant difference between the two groups.
書誌情報 食文化研究
en : FOOD CULTURE RESEARCH

号 2, p. 1-6, 発行日 2015-05-01
出版者
出版者 岐阜女子大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2188-4110
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12671053
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 13:33:44.828242
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3