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アイテム
大学生の食意識と調理技術向上を目指した教育内容の検討
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/53
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/5307160cbe-c9f5-469d-80f0-f682d138d3af
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2016-10-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 大学生の食意識と調理技術向上を目指した教育内容の検討 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A Study on Educational Contents for Improving College Students’ Awareness of Food and Their Cooking Skills | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 大学生 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 食意識 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 調理技術 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 調理実習 | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | 調理頻度 | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | college students | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | awareness of food | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | cooking skills | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | cooking exercise | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | cooking frequency | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
長屋, 郁子
× 長屋, 郁子× 水田, 千尋× 大場, 君枝 |
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内容記述 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | A questionnaire survey was conducted on contents of cooking exercises for improving college students’ awareness of food and their cooking skills. Students who are active in kitchen knife exercise at home take breakfast every morning and their breakfasts are complete with staple food, main dish, and side dishes. Therefore, the educational contents to encourage students to increase the frequency of positive and continuous home cooking may possibly lead to improvement of students’ awareness of food. | |||||
書誌情報 |
食文化研究 en : FOOD CULTURE RESEARCH 号 2, p. 47-57, 発行日 2015-05-01 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 岐阜女子大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 2188-4110 | |||||
ISBN | ||||||
識別子タイプ | ISBN | |||||
関連識別子 | AA12671053 |