WEKO3
アイテム
糖尿病腎症のための家庭でできる低タンパク米の調製方法の検討
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/48
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/486814b945-405e-4397-82ae-c44b3206136f
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
|
| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2016-10-19 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | 糖尿病腎症のための家庭でできる低タンパク米の調製方法の検討 | |||||
| タイトル | ||||||
| タイトル | Production of Low Protein Rice at the Home for Diabetic Nephropathy | |||||
| 言語 | en | |||||
| 言語 | ||||||
| 言語 | jpn | |||||
| キーワード | ||||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | 糖尿病腎症 | |||||
| キーワード | ||||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | 低タンパク米 | |||||
| キーワード | ||||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | 乳酸発酵 | |||||
| キーワード | ||||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | 無洗米 | |||||
| キーワード | ||||||
| 言語 | en | |||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | diabetic nephropathy | |||||
| キーワード | ||||||
| 言語 | en | |||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | low protein rice | |||||
| キーワード | ||||||
| 言語 | en | |||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | lactic acid fermentation | |||||
| キーワード | ||||||
| 言語 | en | |||||
| 主題Scheme | Other | |||||
| 主題 | no-washing rice | |||||
| 資源タイプ | ||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
| 著者 |
山岡, 由理子
× 山岡, 由理子× 西道, 香里× 水野, 幸子 |
|||||
| 内容記述 | ||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||
| 内容記述 | Many of low-protein rice products used by kidney disease patients are subjected to lactic acid fermentation. Using the fermentation method as a reference, a study was conducted to find preparation methods for low-protein rice that can be practiced at home. The results indicated that washing decreased protein content in rice to some extent. |
|||||
| 書誌情報 |
食文化研究 en : FOOD CULTURE RESEARCH 号 2, p. 15-20, 発行日 2015-05-01 |
|||||
| 出版者 | ||||||
| 出版者 | 岐阜女子大学 | |||||
| ISSN | ||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
| 収録物識別子 | 2188-4110 | |||||
| 書誌レコードID | ||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||
| 収録物識別子 | AA12671053 | |||||