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  1. 食文化研究
  2. 第1号

食品添加物に関するリスク認知の形成に関する検討

https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/23
https://gijodai.repo.nii.ac.jp/records/23
8ef0ca3e-7b46-44c8-9537-3f99d59b8c0e
名前 / ファイル ライセンス アクション
shokubunka01-01.pdf 本文 (1.4 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2016-10-19
タイトル
タイトル 食品添加物に関するリスク認知の形成に関する検討
タイトル
タイトル A study on the development of risk perception concerning food additives
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 臼井, 宗一

× 臼井, 宗一

WEKO 8

臼井, 宗一

ja-Kana ウスイ, ソウイチ

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内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 In order to study the development process of risk perception concerning food additives, a sur vey was conducted with female college students (sophomores) for sources of information that made them feel insecure about food additives.
The main source of the information when they were in infancy and at elementar y school was found to be family (mostly mother); that was teachers when they were at middle school and high school, and that was media and Internet when they were at college. It is important to communicate the safety of food additives with mothers rearing children, teachers at middle school and high school, and mass media
書誌情報 食文化研究
en : FOODS CULTURE RESEARCH

号 1, p. 1-6, 発行日 2014-04-15
出版者
出版者 岐阜女子大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2188-4110
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12671053
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Ver.1 2023-05-15 13:34:17.771419
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